Click to go to the Mattel Website
    
Information Downloads

05.09.2007

Safety Recall Lead "Barbie Accessories" - "Geo-Trax" (PDF, 582KB)

14.08.2007

Safety Recall Lead "Cars" (PDF, 112KB)

Safety Recall Magnets "Polly Pocket - Doggie Day Care" (PDF, 1.09MB)
06.11.2007

Danmark er ikke berørt af tilbagekaldet af "Laugh & Learn 2-in-1 ′Kitchen". Det pågældende produkt er ikke blevet distribueret i Danmark.
I Danmark er ingen andre produkter i Laugh & Learn serien berørt af tilbagekaldet.

Skulle De have yderligere spørgsmål, bedes De kontakte vores kundeservice.

_____________________________________________

25.10.2007

Danmark er ikke berørt af tilbagekaldelsen af et enkelt Go Diego Go-produkt, da det pågældende produkt ikke er blevet forhandlet i Danmark.

Ingen andre produkter indenfor Go Diego Go legetøjs-serien er berørt af dette tilbagekald.

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål vedrørende tilbagekaldet, så kontakt venligst din lokale Mattel kundeservice."
_____________________________________________

05.09.2007

INFORMATION OM FRIVILLIG TILBAGEKALDELSE
Vi tager vores løfter alvorligt

Som lovet har vi i de sidste mange uger haft travlt med at teste og kontrollere vores legetøj, før det forlader fabrikkerne. Vores nylige, frivillige tilbagekaldelser er en del af vores fortsatte løfte om at sikre børns sikkerhed.

Vi har forstærket vores kontroller over hele verden med en påbudt tre faset sikkerhedskontrol af den maling, som benyttes til vores legetøj.

  1. Al maling skal testes før det anvendes til vores legtøj. Ingen undtagelser.


  2. Vi har forøget tests og uanmeldte kontroleftersyn betydeligt i alle produktionsfaserne.


  3. Vi tester hvert enkelt parti færdigt legetøj for at sikre, at det opfylder kravene, før det når ud til forbrugeren.
Vi opfordrer dig til jævnligt at besøge vores hjemmeside, hvor du kan få yderligere information om tilbagekaldt legetøj og få svar på dine spørgsmål.

_____________________________________________

FAKTA

Gennemgå venligst de specifikke informationer vedrørende tilbagekaldelsen i dit land og del derefter disse informationer med dem af dine nærmeste, som du mener kan have gavn af denne information.


_____________________________________________

Hvad vi gør og hvad du bør vide

Hvorfor er tilbagekaldelsen nødvendig?
Vi har nogle af de mest omfattende kvalitets og sikkerhedsprocedure i legetøjsindustrien, men intet system er perfekt. Hvis fejl bliver fundet, så ordner vi dem. Hvis nye standarder bliver indført, så tilpasser vi os.

Hvad gør Mattel for at adressere situationen?
Vi har med omgående virkning indført et tre-punkts kontrol system. Først tester vi malingen i hvert parti hos leverandøren. Hvis malingen ikke består prøven, så bliver den ikke brugt. Derefter tjekker vi alle færdigproducerede stykker legetøj for at sikre at de er i fuld overensstemmelse med vores krav før produkterne forlader distributionskanalerne. Sidst, men ikke mindst, så besøger vi personligt alle vores leverandører og sikrer, at de forstår og efterlever vores strammede krav og nødvendigheden af at disse krav til alle tider bliver efterkommet.

Hvad kan jeg som forældre gore for at sikre mit barns sikkerhed?
Vi ønsker at alle forældre hører om denne tilbagekaldelse hurtigst muligt og returnerer de tilbagekaldte produkter til os. Med legetøj gælder det altid at følge produktets aldersgrænse og man bør observere sit barns leg. Hvis du har nogle spørgsmål om dit barns helbred, så kontakt venligst din læge.

Vil der være flere tilbagekaldelser?
Vi er igang med en meget detaljeret og omfattende undersøgelse. At vi kan finde fejl ved små detaljer i specifikke produkter indikerer hvor stor en proces denne undersøgelse af sikkerheden er. Vi håber ikke at der vil finde flere tilbagekaldelser sted, men hvis der gør, så vil vi adressere problemet og informerer jer med det samme.

Hvordan kan jeg stole på at Mattels produkter er sikre?
Vores prioritet er sikkerheden for de børn der leger med vores produkter. Mattel’s filosofi er at alle medarbejdere er ansvarlige for vores produkters kvalitet og sikkerhed. Mattel har således også en organisation med mere end 1,500 ansatte i verden som udelukkende er dedikeret til sikkerhed, kvalitet og integritet af vores produkter. Der er hele 400 højtuddannede ingeniører, teknikere, auditørerer og managerer som dagligt efterlever virksomhedens vision “Kvalitet og værdi hele verden kan stole på”. Vi arbejder døgnet rundt på at forbedre vores system og har allerede taget væsentlige skridt for at sikre højere standarder.
Use of this site signifies your acceptance of Mattel's Website Terms and Conditions and PRIVACY POLICY. © 2010 Mattel, Inc. All Rights Reserved.